A hagymás bab grillkolbásszal elkészítésének első lépéseként felrakunk a grillre egy hőálló serpenyőt és felolvasztjuk benne a zsírt.
Rádobjuk a felcikkezett hagymát és elkezdjük lepirítani. Pár perc után jöhet rá a sűrített paradicsom, azzal is átpirítjuk, aztán hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát és felöntjük a barna sörrel.
Pár percig rotyogtatjuk a sörrel, majd beleöntjük a passatát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket és a leszűrt babot.
Elkeverjük és hagyjuk rotyogni a grillen. hogy az egész jól összesüljön.
Végül megszórjuk felkarikázott újhagymazölddel és kenyérrel tálaljuk.
Hagymásbabgrillkolbásszal
Nem babra megy a játék, gyerekeeek! Ha beizzítottátok a kerti grillt, dobjátok össze ezt a frankó barna sörös ragut, aztán elő a kenyerekkel és indulhat a tunkolás!
Hagymás bab, ahogy igazán üt – szaftosan, füstösen, rotyogva, és mellé ott ropog a grillkolbász is! Ez az a kaja, amitől a kockás abrosz is magától terül, és garantáltan jóllaksz egy tányér után. Vagy kettő.
Hozzávalók
A tálaláshoz
Elkészítés
A hagymás bab grillkolbásszal elkészítésének első lépéseként felrakunk a grillre egy hőálló serpenyőt és felolvasztjuk benne a zsírt.
Rádobjuk a felcikkezett hagymát és elkezdjük lepirítani. Pár perc után jöhet rá a sűrített paradicsom, azzal is átpirítjuk, aztán hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát és felöntjük a barna sörrel.
Pár percig rotyogtatjuk a sörrel, majd beleöntjük a passatát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket és a leszűrt babot.
Elkeverjük és hagyjuk rotyogni a grillen. hogy az egész jól összesüljön.
Végül megszórjuk felkarikázott újhagymazölddel és kenyérrel tálaljuk.

A hagymás bab grillkolbásszal után kedvet kaptál még több grillen készült kajához? Megértjük, úgyhogy itt is van még három frankó recept, ami tuti levesz a lábadról!
Ha tetszett a Hagymás bab grillkolbásszal receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!