A házi kolbászkrém elkészítéséhez a vöröshagymát felkockázzuk és közepes lángon, egy serpenyőben elkezdjük dinsztelni a zsíron.
A kolbászról eltávolítjuk a héját és felkockázzuk.
Mikor már halványbarna a hagyma, rádobjuk a kolbászkockákat, és nagyobb lángon 2-3 perc alatt megpirítjuk.
Kihűtjük a keveréket szoba-hőmérsékletűre, majd egy késes aprítóba rakjuk a vajjal, a tejföllel és a mustárral.Krémesre zúzzuk és belekeverjük az aprított snidlinget.
Végül hűtőbe rakjuk, hogy teljesen lehűljön. Kiflire kenve, paradicsommal és paprikával tálaljuk.
Tipp: A kolbász héját a legkönnyebben úgy lehet eltávolítani, hogy a végét levágjuk, ejtünk egy kis hosszanti bemetszést, és forró víz alá tesszük 1-2 percre. Ezután könnyedén le lehet húzni a héjat.