Street Kitchen

Ígykészítsházimajonézt

Így készíts házi majonézt

Hozzávalók
2 db
tojássárgája
1 tk
mustár
1
kis citromlé
1 csipet
400 ml
olaj

Elkészítés

A házi majonéz elkészítéséhez a tojássárgáját, a mustárt, a citromlevet és a sót elkeverjük egy tálban, aztán folyamatosan csurgatva, egy habverővel beledolgozzuk az olajat, mindig csak annyit, amennyit felvesz. Ízesítjük egy kis citromlével, amitől kifehéredik, és ízlés szerint egy kis porcukorral. A végén, ha szükségesnek találjuk, pár csepp vízzel hígítjuk.

hazi-majonez

Még több alapkészítmény:

Így készíts tökéletes rántott pontyot!

Sertésszűz sütése: így marad szaftos a hús!

4 hiba, ami elronthatja a vajas krémet

www.streetkitchen.hu

Mártogatni, salátára, vagy csak úgy magában is imádjuk!

Hozzávalók

500 ml-hez
2 db
tojássárgája
1 tk
mustár
1
kis citromlé
1 csipet
400 ml
olaj

A házi majonéz elkészítéséhez a tojássárgáját, a mustárt, a citromlevet és a sót elkeverjük egy tálban, aztán folyamatosan csurgatva, egy habverővel beledolgozzuk az olajat, mindig csak annyit, amennyit felvesz. Ízesítjük egy kis citromlével, amitől kifehéredik, és ízlés szerint egy kis porcukorral. A végén, ha szükségesnek találjuk, pár csepp vízzel hígítjuk.

hazi-majonez

Még több alapkészítmény:

Így készíts tökéletes rántott pontyot!

Sertésszűz sütése: így marad szaftos a hús!

4 hiba, ami elronthatja a vajas krémet

Ha tetszett az Így készíts házi majonézt receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept