A karamellás blondie elkészítéséhez a vajat felolvasztjuk, majd összekeverjük a kétféle cukorral, a tojásokkal, és a vaníliaaromával. Ezután a lisztet egy tálban összekeverjük a sóval, a sütőporral, az apróra vágott fehér és étcsokival, és a rusztikus darabokra vágott vagy tördelt vajkaramellával.
A lisztes és a tojásos-vajas keverékeket összekeverjük egy spatulával, majd kb. 15 x 15 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Betoljuk 170 fokos sütőbe, és 20-25 percig sütjük, majd megvárjuk, amíg teljesen kihűl. A legjobb ha egy éjszakára hűtőbe rakjuk, és csak ezután szeleteljük.

- Elkészítési idő: 40 perc + hűtés
Fantasztikus desszertekből sosem elég! Mi nem tudunk választani, úgyhogy eszünk ilyet is és olyat is. Nektek van kedvenc?
Csokis amerikai palacsinta rumos-diós fagyival és meggyraguval