Filmnézős kaják

Magyarospepperonipoppers

Magyaros pepperonipoppers

Hozzávalók
400 g
pepperoni
150 g
lángolt kolbász
200 g
krémsajt
100 g
trappista
4 - 5 szál
snidling
3 db
tojás
100 g
liszt
200 g
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A tálaláshoz
tejföl

Elkészítés

A pepperónikat óvatosan hosszában kettévágjuk, majd a magokat eltávolítjuk belőlük, ezután törlőpapíron vagy konyharuhán alaposan leszárítjuk.

A kolbászt megpucoljuk, hogy a sajtkrémmel össze tudjuk dolgozni. Ehhez a kolbászt felkockázzuk, lezúzzuk egy aprítóban, majd hozzáadjuk a sajtkrémet, és krémesre keverjük. Ha kell sózzuk, borsozzuk, bár erre mi nem tartottunk igényt.

A trappistát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a snidlinget felaprítjuk, és mindkettőt hozzákeverjük a kolbászos sajtkrémhez. Ezután, ha akad, nyomózsákba töltjük, és abból nyomjuk tele a fél paprikákat, de kanállal is tökéletes a megoldás. Mélyhűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy kicsit kidermedjen.

A tojást felverjük, és a fél paprikákat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatjuk. Az olajat 170-180 fokosra melegítjük, és a kis poppereket aranybarnára sütjük benne, majd törlőpapíron leitatjuk. Egy kis tejföllel kínáljuk.

Magyaros pepperonipoppers

www.streetkitchen.hu

Természetesen tisztelgünk a jalapeño előtt, de pepperónit minden tisztességes magyar savanyúságosnál lehet kapni, így elég kézenfekvő a dolog, és még a fél világon sem kell átutaztatni.

pictogram

Vega

Hozzávalók

20 - 22 darabhoz
400 g
pepperoni
150 g
lángolt kolbász
200 g
krémsajt
100 g
trappista
4 - 5 szál
snidling
3 db
tojás
100 g
liszt
200 g
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A tálaláshoz
tejföl

A pepperónikat óvatosan hosszában kettévágjuk, majd a magokat eltávolítjuk belőlük, ezután törlőpapíron vagy konyharuhán alaposan leszárítjuk.

A kolbászt megpucoljuk, hogy a sajtkrémmel össze tudjuk dolgozni. Ehhez a kolbászt felkockázzuk, lezúzzuk egy aprítóban, majd hozzáadjuk a sajtkrémet, és krémesre keverjük. Ha kell sózzuk, borsozzuk, bár erre mi nem tartottunk igényt.

A trappistát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a snidlinget felaprítjuk, és mindkettőt hozzákeverjük a kolbászos sajtkrémhez. Ezután, ha akad, nyomózsákba töltjük, és abból nyomjuk tele a fél paprikákat, de kanállal is tökéletes a megoldás. Mélyhűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy kicsit kidermedjen.

A tojást felverjük, és a fél paprikákat először a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatjuk. Az olajat 170-180 fokosra melegítjük, és a kis poppereket aranybarnára sütjük benne, majd törlőpapíron leitatjuk. Egy kis tejföllel kínáljuk.

Magyaros pepperonipoppers

Ha tetszett a Magyaros pepperonipoppers receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept