
Brutális kaják
Marokkóikebab,sültsárgarépasalátával
Megmutatjuk nektek, hogy tudtok zseniális kebabot készíteni, egy szuper körettel, ami után tuti megnyaljátok mind a húsz ujjatokat és kb. azonnal nekiálltok majd készíteni egy újabb adagot. Tudjátok mit? Inkább eleve kezdjetek kettővel, az a tuti!
Hozzávalók
4 személyre
A körethez
8 - 10 db
sárgarépa
1 db
citrom
só, bors
1 tk
őrölt koriander
2 - 3 ek
olívaolaj
1 nagy marék
csicseriborsó (konzerv)
1 kis marék
szeletelt mandula
1 csokor
petrezselyem
0.5 db
gránátalma kiszedett magjai
a fűszerkeverékhez
1 tk
pirospaprika
1 mk
szegfűszeg
1 tk
fahéj
1 mk
kurkuma
1 mk
koriander
1 mk
1 csipet
őrölt szerecsendió
1 mk
cayenne bors
a kebabhoz
500 g
darált marhahús
4 tk
fűszerkeverék
só, bors
1 csokor
petrezselyem
0.5 fej
vöröshagyma
a tálaláshoz
1 marék
bébispenót
tejföl
olívaolaj

Ha tetszett a Marokkói kebab, sült sárgarépa salátával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept