Kolbászkrémes melegszendvics
Remélem, hogy a meccs, ami közben majszolni fogod ezt a melegszendót, legalább anyira pikáns helyzeteket produkál majd, mint ez az ízletes szendvicskrém.
A karikákra vágott kolbászt, a fokhagymát, a mustárt és a krémsajtot egy konyhai aprítógépbe tesszük és krémesre zúzzuk. Hozzáadjuk a tejfölt és alaposan összekeverjük. A kenyereket tepsire pakoljuk, megkenjük a krémmel, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, betesszük a 230 fokra előmelegített sütőbe grillfokozaton és kb. 8 perc alatt készre sütjük. Amikor kész, a tetejét megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel.

- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: kb. 8 perc
Zöldségkrémes melegszendvics
Ha nem vagy nagy húsimádó, akkor sem kell lemondanod egy sajtban úszkáló, igazán ízletes melegszendvicsről, hiszen mi itt a Street Kitchennél mindenkire gondolunk. Te csak a szurkolásra koncentrálj!
A gombát, a paprikát és a fokhagymát egy konyhai aprítógépbe tesszük és morzsalékosra zúzzuk. Átszedjük egy tálba és hozzáadjuk a leszűrt kukoricát, a keményítőt, a majonézt, a mustárt és a tejfölt, sózzuk és az egészet alaposan összekeverjük.
A kenyérszeleteket tepsire pakoljuk és megkenjük a krémmel a tetejüket, megszórjuk a reszelt sajttal, betesszük a 230 fokra előmelegített sütőbe grillfokozaton és kb. 8 perc alatt készre sütjük. Tálalásnál a tetejét megszórjuk frissen aprított snidlinggel.

- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: kb. 8 perc