Hirdetés

Perfekt nokedli

Hirdetés

Perfekt nokedli

A tökéletes nokedli elkészítési módja következik, melyben semmi ördöngösség nincs, viszont számos étel remek kísérője lehet!
Hirdetés

Hozzávalók

  • 2 tojás
  • 300 ml víz
  • 1 púpozott tk só
  • 0,5 kg liszt
  • 1 ek olaj (a tésztára)

A  tojásokat kikeverjük a vízzel és a sóval, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet és homogén állagúra keverjük. Nokedliszaggatóval forró, sós vízbe szaggatjuk a masszát, miután újra felforrt szűrőkanállal kiszedjük őket és hideg víz alatt leöblítjük. A nokedliket összeforgatjuk az olajjal és tálaljuk!

Fotó: Puskás Nóri
Fotó: Puskás Nóri
Fotó: Puskás Nóri
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások