Egy dagasztógép üstjébe rakjuk a krémsajtot, beleszórjuk a porélesztőt és hozzáadjuk a tojásokat, a sajtot, a lisztet, a sót és a felaprított medvehagymát. Elkezdjük dagasztani, közben apránként hozzáadagoljuk a felkockázott vajat. 4-5 perc alatt fényes, rugalmas tésztát gyúrunk belőle. Légmentesen lezárjuk és így kelesztjük 1 órát.
A megkelt tésztát lisztezett felületen először ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, majd behajtogatjuk: először a hosszabb párhuzamos oldalakat középre hajtjuk, majd a rövidebb oldalak közül az egyiket középre, a másikat pedig erre ráhajtjuk. Megfordítjuk és kinyújtjuk 2 cm-es vastagságúra a tésztát. Egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kb. 40 darabot szaggatunk belőle – menet közben a maradék tésztát nyugodtan újragyúrhatjuk és kinyújtás után folytatódhat a szaggatás.
A pogácsákat két, sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk, és nedves konyharuhával lefedve további 30 percig kelesztjük. Ezután a tetejüket lekenjük a tejszínben elkevert tojással és megszórjuk a sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt készre sütjük őket.