Brutális kaják
Pulykávalésbulgurraltöltöttpadlizsán
Legszívesebben írásba adnánk, hogy padlizsán szezonban mindenkinek kötelező legyen legalább egy töltött padlizsános ételt elkészítenie! Dekoratív, villantós kaja, ami nagyon finom is, a zöldséges pultok pedig még egy egészen rövidke ideig roskadozni fognak az olcsó padlizsánoktól, szóval egyszerűen nincs kifogás.
Hozzávalók
3 - 4 személyre
1 db
nagy padlizsán, vagy 2 kisebb
1 fej
közepes vöröshagyma
2 szál
angol zeller apró kockákra vágva
1 db
kis sárgarépa apró kockákra vágva
3 gerezd
fokhagyma
2 szelet
bacon kockákra vágva
30 dkg
darált pulykahús
2 dl
passzírozott paradicsom (passata)
3 dl
víz
1 mk
őrölt rozmaring
1 mk
2 mk
szárított kakukkfű
10 dkg
bulgur
1 nagy marék
friss bazsalikom
reszelt sajt a padlizsán tetejére
Ha tetszett a Pulykával és bulgurral töltött padlizsán receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept