A vegán chilihez egy lábasban kókuszolajat hevítünk, beledobjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, és mikor lepirult, hozzáadjuk a kimagozott, felaprított chilit is. Ezután mehetnek bele a fűszerek.
Hozzáadjuk a qinoát és a passatát is, majd felöntjük a zöldségalaplével. Sózzuk, borsozzuk és 25 percig főzzük, majd hozzáadjuk a leszűrt kukoricát és babot. Alaposan elkeverjük és még 5-6 percig főzzük.
A kész chilit friss avokádóval és korianderrel tálaljuk.

- Elkészítési idő: 40 perc
Bizony, húsmentesen is isteni finom kajákat lehet összedobni! Nem kell tartanod attól, hogy valami vegán! Ha megtetszett a fenti recept, akkor mutatunk még néhány fejdelmi ételt, amire tuti, hogy te is ráharapsz!
Vegán poke bowl marinált tofuval