A reggeli burrito mellé készülő salsához a paradicsomokat kicsumázzuk, kiszedjük kiskanállal a belsejüket, hogy ne áztassák el a tortillát, majd a húsukat kis kockákra vágjuk. A lila hagymát is felkockázzuk, az avokádót félbevágjuk, kimagozzuk és szintén kis kockákra vágjuk. Mindent egy tálba rakunk, és összekeverjük sóval, borssal, kevés olívaolajjal, apróra vágott petrezselyemzölddel és a lime levével.

A rántottához a sonkát kis kockákra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk Cayenne-borssal, és lágy rántottát készítünk belőle. A tortillalapok közepére rakunk egy adag rántottát, erre jöhet az avokádós salsából is egy adag, majd mehet rá a vörös bab, pár karika jalapeno paprika, reszelt sajt és kevés (vagy sok) sriracha. Kétoldalt behajtjuk, majd feltekerjük a tortillákat, és egy száraz serpenyőben körbepirítjuk őket. Végül a megmaradt salsával és tejföllel tálaljuk.

- Elkészítési idő: 15-20 perc