A vizet megmelegítjük, belemorzsoljuk az élesztőt. A tésztához a lisztet, az apróra vágott rozmaringot, a sót, az olajat és a tojást egy üstbe tesszük, ráöntjük az élesztős vizet, és simára dagasztjuk.
A tésztát letakarva 40-50 percig kelesztjük, majd átgyúrjuk, 8 részre osztjuk, és mindegyiket kb. 22 cm hosszú rúddá sodorjuk. Az összes végéből levágunk egy kb. 2 cm-es kis darabot.
Félbehajtjuk a rudakat, majd a két végüket egyszer megsodorjuk, hogy kis „füleket” kapjunk. A levágott kis darabkákat gombóccá formázzuk, és a sodrat alján kialakult kis lyukba rakjuk.
A tetejüket lekenjük a lazán felvert tojással, megszórjuk az apróra vágott rozmaringgal és a sóval, majd 20 percig hagyjuk kelni. 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük őket.

- Elkészítési idő: 30 perc
- Kelesztési idő: 60-70 perc
- Sütési idő: 20-25 perc