
Street Kitchen
Rumosaszaltszilva-leves
A fűszerek és az alkohol miatt ez a leves forrón tálalva télen is szuper lenne, de mi most úgy döntöttünk, hogy jól behűtve, igazi frissítő, amely akár édesség gyanánt is megállja a helyét. :) A nyári kánikulában zseniális, de az esősebb napokra is iktassátok be!
Hozzávalók
4 főre
150 ml
tejszín
A leveshez
280 g
aszalt szilva
500 ml
víz
1 csipet
só
60 g
cukor
3 csipet
őrölt fahéj
1 csipet
őrölt szegfűszeg
80 ml
rum
A tejfölkrémhez
0.5 db
vaníliarúd magjai
180 g
tejföl
2 ek
porcukor

Ha tetszett a Rumos aszaltszilva-leves receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept