A sonkás quesadilla leginkább frissen jó. A tortillalapokat középen félig bevágjuk, és a négy negyedre pakoljuk a hozzávalókat: az elsőre a sűrített paradicsomot, a következőre a sonkát, majd a maradék kettőre a reszelt sajtot. Egymásra hajtjuk, majd egy száraz serpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat, alacsonyabb hőfokon. Már ehetjük is!
Nincs is egyszerűbb dolog ennél a kajánál, kiváló party fogás, de egy gyors vacsinak is remek választás!
Hozzávalók
8 darab
8 db
tortillalap
(18 cm-es)
8 tk
sűrített paradicsom
200 g
maradék sonka
250 g
gouda sajt
A sonkás quesadilla leginkább frissen jó. A tortillalapokat középen félig bevágjuk, és a négy negyedre pakoljuk a hozzávalókat: az elsőre a sűrített paradicsomot, a következőre a sonkát, majd a maradék kettőre a reszelt sajtot. Egymásra hajtjuk, majd egy száraz serpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat, alacsonyabb hőfokon. Már ehetjük is!
Ha tetszett a sonkás quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!