
Húsételek
Sörpácoscsirkenyárs
A napsütés és jó idő beköszöntével a szabadban, de borongósabb napokon akár a konyhában is grillezhettek. Ehhez természetesen kitaláltunk nektek, egy frankó sörpácos nyársat, amit jól megtűzdeltünk zöldségekkel és az átlagos csirkemell helyett, most a csirkecombfilét hívtuk segítségül.
Hozzávalók
10 darabhoz
2 dl
barnasör
50 ml
olívaolaj
50 g
méz
2 gerezd
nagy fokhagyma
1 tk
só
1 mk
bors
1 db
kis szerecsendió
1 kg
csirkecombfilé
2 db
kápiapaprika
1 db
póréhagyma
1 db
nagyobb cukkini

Ha tetszett a Sörpácos csirkenyárs receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept