A sült csirkecomb nyári zöldségekkel igazán fullos falattá válik. A recept elkészítésének első lépéseként a cukkinit és a padlizsánt nagyobb, kb. 5 cm-es darabokra vágjuk, mintha egy ceruzát ki szeretnénk hegyezni: minden egyes vágás után fordítunk rajtuk 45 fokot. A lila hagymát cikkekre, a kaliforniai paprikát nagyobb, 5 cm-es rusztikus darabokra vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk, és mindet egy tepisbe tesszük a fokhagymagerezdekkel és a koktélparadicsommal együtt.
A zöldségeket meglocsoljuk az olaj ⅔ részével, sózzuk, borsozzuk, a combokat szintén beolajozzuk, sózzuk, borsozzuk és a zöldségágyra helyezzük. Aláöntjük a megadott vízmennyiséget, lefóliázzuk és betesszük a 180 fokra előmelegített sütőbe 1 órára. Amikor letelt az idő, levesszük a fóliát, a sütőt felfűtjük 200 fokra, és visszatesszük a tepsit további 15 percre, majd grillfokozatra kapcsolunk és kb. 5 perc alatt készre sütjük a combokat.

- Elkészítési idő: 30 perc
- Sütési idő: 1 óra 20 perc
Ha túl száraznak érzitek a csikemellet, de mégis maradnátok a kotkodácsoló baromfinál, akkor a comb egy remek választás. Szaftos, húsos rész, amin istenien meg lehet pirítani a bőrt, hogy fűszeres és ropogós legyen. Összeszedtünk nektek pár csirkecomb receptet, ha Zsolti fenti receptje után mégjobban megjönne a kedvetek ahhoz, hogy elkészítsetek egy kis pipicombot.
Barna sörös csirkecomb sütőtökpürével
Fűszeres gofriburger juharszirupos csirkecombbal és málnamajonézzel
Édes-savanyú csirkecomb grillezett ananászos rizssalátával
Joghurtos indiai csirkecomb kelkáposztás-kókusztejes csicseriborsó-raguval