Filmnézős kaják

Szuperőszinasi:krémsajtosszőlőgolyók

Szuper őszi nasi: krémsajtos szőlőgolyók

Hozzávalók
20 db
nagyobb szem szőlő
250 g
natúr krémfehérsajt
100 g
darált dió
100 g
darált pisztácia

Elkészítés
 
A szőlőszemeket megmossuk és papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges vizet. A krémsajtot villával jó alaposan összedolgozzuk, hogy könnyebben tudjuk formázni. A sajtból teáskanálnyi adagokat helyezünk a tenyerünkbe, ellapítjuk, a közepébe helyezzük egy szőlőszemet, majd gombócot formázunk belőle úgy, hogy mindenhol befedje azt. Ha az összes gombóc elkészült az egyik felét megforgatjuk a darált dióban, a másik felét a pisztáciában. Tálalhatjuk egészben és félbevágva is.

www.streetkitchen.hu

A Szőlős receptek támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Isteni finom, nagy szemű szőlőt lehet kapni a boltokban, piacokon, ezért most hoztunk Nektek egy nagyon könnyen összedobható, de annál látványosabb őszi, szőlős receptet. Elkészíthetitek előételnek, délutáni nasinak, de esti bulikajának is tökéletes!

Hozzávalók

20 darabhoz
20 db
nagyobb szem szőlő
250 g
natúr krémfehérsajt
100 g
darált dió
100 g
darált pisztácia
 
A szőlőszemeket megmossuk és papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges vizet. A krémsajtot villával jó alaposan összedolgozzuk, hogy könnyebben tudjuk formázni. A sajtból teáskanálnyi adagokat helyezünk a tenyerünkbe, ellapítjuk, a közepébe helyezzük egy szőlőszemet, majd gombócot formázunk belőle úgy, hogy mindenhol befedje azt. Ha az összes gombóc elkészült az egyik felét megforgatjuk a darált dióban, a másik felét a pisztáciában. Tálalhatjuk egészben és félbevágva is.

Ha tetszett a Szuper őszi nasi: krémsajtos szőlőgolyók receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept