A vega chilis babos wraphez először olajat melegítünk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a finomra vágott vörös- és fokhagymát, és közepes hőfokon kb. 7 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett lencsét, a kb. 0,5 cm-es kockákra vágott kaliforniai paprikát, és erős hőfokon kb. 1 percig pirítjuk.
Megszórjuk a füstölt paprikával, a római köménnyel, a fahéjjal, a kakaóporral, a chilipehellyel, sózzuk, borsozzuk és alaposan elkeverjük. Felöntjük a sörrel, majd amikor a sör elpárolgott, a passatával is. Közepes hőfokon, időnként megkeverve kb. 10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát és babot, majd további 2 percig főzzük és lekapcsoljuk a tűzhelyet. A tortillalapokat egy száraz, forró serpenyőben oldalanként kb. 20 másodperc alatt átmelegítjük, majd belekanalazzuk a közepébe a ragu egy részét, megcsorgatjuk egy pár csepp lime-lével, rászórjuk a cheddar sajtot, rátépkedjük a koriandert, a finomra vágott aszalt paradicsomot, majd felhajtjuk a tortilla alját és feltekerjük, mint egy gyrost.

- Elkészítési idő: 30-35 perc
Vega kajákat készítenél? Íme még néhány recept, amit feltétlenül ki kell próbálnod!
Karfiolos röszti füstöltsajt-mártással