
Tészták
Zé-féleszuperpasta
Tényleg ütősen finom, egészen biztos vagyok benne, hogy imádni fogjátok! A friss fokhagymás spenót és a grillezett paradicsom szaftossá, a mascarpone krémessé teszi, a gerincét pedig a saját magatok által összedobott tökmagkrém adja majd. Próbáljátok ki!
Hozzávalók
4 személyre
A tökmagkrémhez
100 g
hántolt tökmag
1 dl
extraszűz olívaolaj
só
Ezen kívül
500 g
kagylótészta (vagy bármilyen más, ami szimpatikus)
100 g
koktélparadicsom
2 - 3 ek
balzsamecet
100 g
friss spenót (vagy fagyasztott szálas/leveles paraj, kiolvasztva)
100 g
mascarpone
3 - 4 gerezd
fokhagyma
só, bors
olívaolaj

Ha tetszett a Zé-féle szuperpasta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept