Hirdetés
Karácsonyi menü

Ecetes zöldbabsaláta

Hozzávalók

2
főre
+
300 g fagyasztott zöld színű zöldbab
1 fej lilahagyma (kicsi)
3 ek almaecet
2 ek olívaolaj
1 ek víz
só, bors
1 tk porcukor
1 csokor friss petrezselyem
3 ek pirított napraforgómag
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ecetes zöldbabsaláta

Ha szeretnétek egy gyors salireceptet és már unjátok a jégsalátát, akkor ez a zöldbabsaláta tökéletes választás. Hamar megvan, úgyhogy érdemes mindig frissen készíteni!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
300 g fagyasztott zöld színű zöldbab
1 fej lilahagyma (kicsi)
3 ek almaecet
2 ek olívaolaj
1 ek víz
só, bors
1 tk porcukor
1 csokor friss petrezselyem
3 ek pirított napraforgómag
Bevásárlólistához adom

A zöldbabsaláta elkészítéséhez a zöldbabot lobogó vízbe dobjuk, ha újraforrt, még 3 percig főzzük, majd leszűrjük hideg vízzel.

A zöldbabsaláta tálalása

Egy tálban az ecetet, olajat, vizet, porcukrot elkeverjük, sózzuk, borsozzuk és az aprított petrezselyemmel, zöldbabbal, napraforgómaggal alaposan összekeverjük és tálalhatjuk is.

Ha tetszett a zöldbabsaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat is, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások