Hirdetés
Instant

Klasszik paradicsomsaláta

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 kg friss paradicsom
1 fej lila hagyma
1 csokor friss petrezselyem

Az ecetes léhez

500 ml hideg víz
3 ek porcukor
250 ml almaecet
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Klasszik paradicsomsaláta

Vannak örök klasszikusok, amik sosem mennek ki a divatból, ilyen az ecetes paradicsomsaláta. Ha valaki esetleg próbál egészségesebben enni, cukor helyett nyugodtan használjon alternatív édesítőt.
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 kg friss paradicsom
1 fej lila hagyma
1 csokor friss petrezselyem

Az ecetes léhez

500 ml hideg víz
3 ek porcukor
250 ml almaecet
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A paradicsomot és a lila hagymát felszeleteljük, a petrezselymet apróra vágjuk. Az ecetes lé hozzávalóit összekeverjük, ráöntjük a paradicsomos keverékre, és legalább 15 percet hagyjuk állni a hűtőben.

Klasszik paradicsomsaláta tálalása

Ha tetszett a klasszik paradicsomsaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások