Hozzávalók
- 1 kg friss paradicsom
- 1 fej lila hagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
Az ecetes léhez
- 500 ml hideg víz
- 3 ek porcukor
- 100 ml almaecet
- só, bors
Hozzávalók
- 1 kg friss paradicsom
- 1 fej lila hagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
Az ecetes léhez
- 500 ml hideg víz
- 3 ek porcukor
- 100 ml almaecet
- só, bors
A paradicsomot és a lila hagymát felszeleteljük, a petrezselymet apróra vágjuk. Az ecetes lé hozzávalóit összekeverjük, ráöntjük a paradicsomos keverékre, és legalább 15 percet hagyjuk állni a hűtőben.
Ha tetszett a klasszik paradicsomsaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!