Hirdetés

Klasszikus Cézár-saláta csirkével

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Én vagyok a konyhafőnök, nekem kell dominálni” – Nagy Zsolt szembeszállt Dobos Evelinnel

Bár nem ő volt a konyhafőnök, Evelin lerohanta csapattársait az ötleteivel, azonban ezúttal Zsolt nem hagyta magát, és magához ragadta az irányítást.

Előzetes: Ellenállhatatlan csábítások kísértik Pajkaszeg lakóit (12.10.)

A falu állatorvosa örömmel élvezi a szeme elé táruló látványt, a Janó viszont inkább kényelmetlenül érzi magát a helyzetben. De nem csak nekik kell szembenézniük a kísértéssel. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan folytatódik a sorozat, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától, Rácz Jenő pedig Járai Mátéban látta minden reményét

Csalódások és meglepetések jellemezték a Középdöntő harmadik napját, mivel több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt főztek, alulteljesítettek, viszont egy híresség meglepte a zsűrit rátermettségével.

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

Jenő különleges ragulevese krumpligombóccal gazdagítva

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

Már a nevét is tudja Fresh Viki születendő gyermekének, akit testvére, Samu már nagyon vár

Viki ezt az évet szabta magának határidőnek, hogy ha idén összejön, akkor lesz testvére első gyermekének, Samunak. Fiát óvja a nyilvánosságtól, de azt elárulta, hogy nagyon izgatott a tesó érkezése miatt, sőt gyakran énekel is Viki pocakjának. Tavaszra várják a pici érkezését, de azt egyelőre nem árulta el, hogy fiút vagy lányt várnak.

Előzetes: Caramel felesége is feltűnik A mi kis falunkban (12.10.)

Szilágyi Szilvi thai masszőrként forgatja fel a pajkaszegiek életét. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd a faluban, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Átjáróház – egy túlvilági szerelem története

Végre a mozikba került a fantasy elemekkel átszőtt szerelmes történet. Madarász Isti alkotásában Krisztián barátnője, Ági baleset áldozata lesz, szerelmük azonban a lány halála után is kitart. A koronavírus-járvány miatt a forgatás többször leállt, így volt idő csiszolni a történeten és a trükkökön is. Az Átjáróházban a fiatal színészek mellett szerepet kapott Kútvölgyi Erzsébet és Kulka János, kisebb szerepekben feltűnik Galla Miklós, Miller Dávid és a Pamkutya tagjai is.

Ezeket láttad már?