A paradicsomokat fél cm vastagra vágjuk, összeforgatjuk a többi hozzávalóval, tepsire rakjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt megsütjük. Tányérra szedjük, rátépkedjük a bazsalikomot és a mozzarellát, megborsozzuk, és a krémsajttal megkent bagettel tálaljuk.
Ha marad egy kis paradicsomotok, akkor ez a tuti recept, hogy biztosan elfogyjon!
Hozzávalók
2 főre
só, bors
A salátához
500 g
színes, különböző nagyságú paradicsom
1 csipet
oregánó
(nagy)
pár csepp olívaolaj
A tálaláshoz
pár levél friss bazsalikom
1 csomag
mozzarella
frissen őrölt bors
2 szelet
pirított bagett
4 ek
krémsajt
A paradicsomokat fél cm vastagra vágjuk, összeforgatjuk a többi hozzávalóval, tepsire rakjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt megsütjük. Tányérra szedjük, rátépkedjük a bazsalikomot és a mozzarellát, megborsozzuk, és a krémsajttal megkent bagettel tálaljuk.
Sültcaprese-saláta
Ha tetszett a Sültcaprese-saláta bruschettával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!