Hozzávalók
- 300 g aprószemű tészta (most cavatelli)
- 4 - 5 db olajban eltett szárított paradicsom
- 4 - 5 szem koktélpari
- 2 szelet prosciutto sonka
- 200 g mozzarella
- 2 ek balzsamecet
- 2 ek olívaolaj
- só, bors
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 marék rukkola
Hozzávalók
- 300 g aprószemű tészta (most cavatelli)
- 4 - 5 db olajban eltett szárított paradicsom
- 4 - 5 szem koktélpari
- 2 szelet prosciutto sonka
- 200 g mozzarella
- 2 ek balzsamecet
- 2 ek olívaolaj
- só, bors
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 marék rukkola
A tésztát sós vízben al dentére főzzük és kivételesen átmossuk hideg vízzel, leszűrjük és egy nagy keverőtálban elkeverjük 1 kanál olívaolajjal. Beletépkedjük a prosciutto sonkát.
A koktélparit elfelezzük és a rukkolával, mozzarellával, aprított friss bazsalikommal együtt a tésztához adjuk. Meglocsoljuk az olívaolajjal, balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk és már ehetjük is.
Ha tetszett ez a saláta, csekkoljátok a videóinkat is, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!