Hirdetés
Green Kitchen

Orosz hússaláta

Hozzávalók

4
főre
+
6 tojás
3 kisebb krumpli
2 kisebb répa
300 g gépsonka
4 - 5 szem csemegeuborka
fél kígyóuborka
1 kis fej hagyma
1 csokor friss kapor
1 tk porcukor
1 tk citromlé
100 g majonéz
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Orosz hússaláta

Ha lenne egy orosz nagynéném, biztos, hogy ezt a salátát csinálná minden alkalommal, amikor találkozunk. De mivel nincsen orosz nagynéném, ezért kénytelen voltam megcsinálni a saját verziómat, ami remélem, hogy nektek is ízleni fog!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
6 tojás
3 kisebb krumpli
2 kisebb répa
300 g gépsonka
4 - 5 szem csemegeuborka
fél kígyóuborka
1 kis fej hagyma
1 csokor friss kapor
1 tk porcukor
1 tk citromlé
100 g majonéz
só, bors
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A hússalátához a tojást enyhén sós vízben, tíz perc alatt megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk és hagyjuk kihűlni.

A krumplit és a répát megpucoljuk, és kis kockákra vágjuk. A répát lobogó sós vízbe dobjuk 5 percre, utána mehet hozzá a krumpli, és addig főzzük a két zöldséget, amíg egy kicsit meg nem puhulnak. Ezután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. A sonkát, a két fajta uborkát, a hagymát és a főtt tojást apró kockákra vágjuk, a kaprot felaprítjuk, majd minden hozzávalót összekeverünk. Tálalás előtt legalább félórára tegyük be a hűtőbe.

Orosz hússaláta

Ha tetszett az orosz hússaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások