Hozzávalók
- 6 tojás
- 3 kisebb krumpli
- 2 kisebb répa
- 300 g gépsonka
- 4 - 5 szem csemegeuborka
- fél kígyóuborka
- 1 kis fej hagyma
- 1 csokor friss kapor
- 1 tk porcukor
- 1 tk citromlé
- 100 g majonéz
- só, bors
Hozzávalók
- 6 tojás
- 3 kisebb krumpli
- 2 kisebb répa
- 300 g gépsonka
- 4 - 5 szem csemegeuborka
- fél kígyóuborka
- 1 kis fej hagyma
- 1 csokor friss kapor
- 1 tk porcukor
- 1 tk citromlé
- 100 g majonéz
- só, bors
A hússalátához a tojást enyhén sós vízben, tíz perc alatt megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk és hagyjuk kihűlni.
A krumplit és a répát megpucoljuk, és kis kockákra vágjuk. A répát lobogó sós vízbe dobjuk 5 percre, utána mehet hozzá a krumpli, és addig főzzük a két zöldséget, amíg egy kicsit meg nem puhulnak. Ezután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. A sonkát, a két fajta uborkát, a hagymát és a főtt tojást apró kockákra vágjuk, a kaprot felaprítjuk, majd minden hozzávalót összekeverünk. Tálalás előtt legalább félórára tegyük be a hűtőbe.
Ha tetszett az orosz hússaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!