Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- 1 ek mustár
- 1 ek almaecet
- só, bors
- 5 ek tökmagolaj
- 4 fej lilahagyma
- 300 g koktélparadicsom
Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- 1 ek mustár
- 1 ek almaecet
- só, bors
- 5 ek tökmagolaj
- 4 fej lilahagyma
- 300 g koktélparadicsom
A krumplikat héjastul puhára főzzük, majd meghámozzuk. A mustárt elkeverjük az ecettel, sózzuk, borsozzuk, majd folyamatos kevergetés mellett, hozzácsurgatjuk a tökmagolajat.
A paradicsomokat félbevágjuk, az összes elemet összekeverjük a felszeletelt lilahagymával, majd ráöntjük a főtt krumplira és alaposan összeforgatjuk a salátát.
Ha tetszett az őrségi krumplisaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!