Hirdetés

Hozzávalók

1 édeskömény
1 nagy fej lilahagyma
1 narancs
pár szem olívabogyó
pár szem kapribogyó
2 nagy marék spenót
só, bors
olívaolaj

A dresszinghez:

1 grapefruit kifacsart leve
1 tk magos mustár
só, bors
200 ml olívaolaj
Hirdetés

Szicíliai édeskömény-saláta naranccsal turbózva

Egy igazi olasz salit mutatunk most nektek, ami ebben a nagy melegben biztosan mindenkinek jól fog jönni. Az egy dolog, hogy az alapja édeskömény és narancs, de mindezt még rengeteg egyéb finomsággal is felturbóztuk.
Hirdetés

Hozzávalók

1 édeskömény
1 nagy fej lilahagyma
1 narancs
pár szem olívabogyó
pár szem kapribogyó
2 nagy marék spenót
só, bors
olívaolaj

A dresszinghez:

1 grapefruit kifacsart leve
1 tk magos mustár
só, bors
200 ml olívaolaj

Felszeleteljük az édesköményt, félbevágjuk a lilahagymát, meglocsoljuk őket olívaolajjal és a grillen pár perc alatt megsütjük. A dresszing hozzávalóit egy kis üvegben jól összerázzuk. Veszünk egy nagy tányért, ráhalmozzuk a spenótot, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal.

A grillezett édesköményt és a felszeletelt lilahagymát rátesszük. Kifilézzük a narancsot, majd a kapribogyóval és az olívabogyóval együtt rátesszük a spenótra. A dresszinggel meglocsolva tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások