Hozzávalók
- 1 db édeskömény
- 1 fej nagyobb lilahagyma
- 1 db narancs
- pár szem olívabogyó
- pár szem kapribogyó
- 2 nagy marék spenót
- só, bors
- olívaolaj
A dresszinghez:
- 1 db grapefruit kifacsart leve
- 1 tk magos mustár
- só, bors
- 200 ml olívaolaj
Hozzávalók
- 1 db édeskömény
- 1 fej nagyobb lilahagyma
- 1 db narancs
- pár szem olívabogyó
- pár szem kapribogyó
- 2 nagy marék spenót
- só, bors
- olívaolaj
A dresszinghez:
- 1 db grapefruit kifacsart leve
- 1 tk magos mustár
- só, bors
- 200 ml olívaolaj
Felszeleteljük az édesköményt, félbevágjuk a lilahagymát, meglocsoljuk őket olívaolajjal és a grillen pár perc alatt megsütjük. A dresszing hozzávalóit egy kis üvegben jól összerázzuk. Veszünk egy nagy tányért, ráhalmozzuk a spenótot, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal.
A grillezett édesköményt és a felszeletelt lilahagymát rátesszük. Kifilézzük a narancsot, majd a kapribogyóval és az olívabogyóval együtt rátesszük a spenótra. A dresszinggel meglocsolva tálaljuk.