Hirdetés
Bespájzolva

Télies sült zöldséges tabulé

Hozzávalók

4
főre
+
400 g halloumi

A tabuléhoz

100 g bulgur (főzés előtt mérve)
3 szál répa
3 szál fehérrépa
3 szál paszternák
500 g sütőtök
olívaolaj
só, bors
1 db citrom leve
2 csokor friss petrezselyem (nagyobb)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Télies sült zöldséges tabulé

Nem kell lemondani télen sem a tabuléféle salikról, csak ki kell cserélni szezonális zöldségekre: sütéssel hozzuk elő az igazi ízeket, és a citrom gondoskodik arról, hogy tényleg friss legyen, még így télen is a sali.
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
400 g halloumi

A tabuléhoz

100 g bulgur (főzés előtt mérve)
3 szál répa
3 szál fehérrépa
3 szál paszternák
500 g sütőtök
olívaolaj
só, bors
1 db citrom leve
2 csokor friss petrezselyem (nagyobb)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A bulgurt sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és kihűtjük. A zöldségeket megpucoljuk, 2 x 2 cm nagyságú darabokra vágjuk, összeforgatjuk egy kevés olívaolajjal, sóval, borssal, majd sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. A zöldségeket összeforgatjuk a bulgurral, citromlével, egy kevés olívaolajjal, felaprított petrezselyemmel, és sózzuk, borsozzuk, ha szükséges. 

Télies sült zöldséges tabulé

A halloumit szeletekre vágjuk, és egy grillserpenyőben megpirítjuk. A salival tálaljuk.

Ha tetszett a télies sült zöldséges tabulé, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások