A húsvéti receptek támogatója a
Hozzávalók
- 1 konzerv lencse (260 g)
- 1 - 2 szál újhagyma
- 1 db zöld alma
- 4 ek olívaolaj
- 1 tk ecetes torma
- 2 tk magos mustár
- 1 tk szárított tárkony
- só, bors
Tormás-zöld almás lencsesaláta
A húsvéti receptek támogatója a
A húsvéti receptek támogatója a
Hozzávalók
- 1 konzerv lencse (260 g)
- 1 - 2 szál újhagyma
- 1 db zöld alma
- 4 ek olívaolaj
- 1 tk ecetes torma
- 2 tk magos mustár
- 1 tk szárított tárkony
- só, bors
A lencsét leszűrjük és átmossuk. Hozzákeverjük az aprított újhagymát, a felkockázott zöld almát, az olívaolajat, a tormát, a magos mustárt, a szárított tárkonyt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ha tetszett a tormás-zöld almás lencsesaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!