Hirdetés

Tormás-zöld almás lencsesaláta

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
1 konzerv lencse (260 g)
1 - 2 szál újhagyma
1 db zöld alma
4 ek olívaolaj
1 tk ecetes torma
2 tk magos mustár
1 tk szárított tárkony
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Tormás-zöld almás lencsesaláta

Na, ez tényleg egy pofátlanul egyszerű kis saláta, tökéletes magában, de akár köretnek is egy kis húsvéti sonkához. A lencse rendkívül jó tápanyagforrás, tele fehérjével és jó minőségű szénhidráttal. Lehet, ez a beköszönő hosszabb lesz, mint maga a recept és elkészítés, de ki ne hagyjátok! :D
Hirdetés

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
1 konzerv lencse (260 g)
1 - 2 szál újhagyma
1 db zöld alma
4 ek olívaolaj
1 tk ecetes torma
2 tk magos mustár
1 tk szárított tárkony
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A lencsét leszűrjük és átmossuk. Hozzákeverjük az aprított újhagymát, a felkockázott zöld almát, az olívaolajat, a tormát, a magos mustárt, a szárított tárkonyt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Ha tetszett a tormás-zöld almás lencsesaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások