Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Jó volt karácsonykor, ezért lett szerintem Szent Miklós” – ezt gondolják a gyerekek a Mikulásról

A december a gyerekek számára a csodák időszaka. A varázslat 6-án kezdődik, amikor a Télapó toppan be az otthonukba. A Mikulás ugyanis nem feltétlen titokban, az éj leple alatt csempészi az ajándékokat a gondosan kikészített cipőkbe, ha a gyerekeknek szerencséjük van, teljes életnagyságban láthatják őt. A legkisebb szakértőkkel próbáltuk megfejteni, hol, hogyan és kivel élhet együtt a piros ruhás nagyszakállú, ki segítheti őt a munkájában, és mit csinálhat akkor, amikor éppen szabadságon van. 

Újabb lenyűgöző On the Spot sorozat az RTL+-on

Az RTL új streamingszolgáltatásának előfizetéses csomagjában már elérhető az On the Spot alkotóinak lebilincselő dokumentumfilm-sorozata, A hosszú élet titkai. A négy epizódból álló sorozatban Cseke Eszter és S. Takács András olyan helyszíneket keres fel, ahol kiugróan magas a száz év felettiek aránya, és ahol a legtovább élnek az emberek.

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

„Hozzám jössz feleségül?” – Zámbó Jimmy felteszi a nagy kérdést szeretőjének

A Király negyedik részében megelevenedik az InterPOP fesztivál – ahol Jimmy is fellép –, előkerül egy modell szerződés, majd egy lánykérésre is sor kerül. Keresd a sorozatot az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában!

„Ez egy ilyen megfutamodás” – Rácz Jenőnek nem tetszett Nagy Zsolt viselkedése

A színész töltötte be a konyhafőnök szerepét a Középdöntő első feladatában, de nem megfelelően adta ki a feladatokat, ami mentorának is feltűnt. Vajon Zsoltnak végül sikerült helyreráznia a csapatát? Kiderül a videóból!

„Én már mindent bevetettem” – Kármán Odett énekelve nézett szembe hátráltatásával

A piros csapat Odettet ültette kispadra, így a versenyzőt 10 percre kiállították a főzésből. Az ÉNB sztárja azonban nem töltötte haszontalanul az idejét, és még a zsűritagok is felfigyeltek a különös technikájára, amivel a receptet próbálta észben tartani.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Rácz Jenő: Én a kemény répák mellett könnyen elsétálok

A kóstoláson a pirosak mentora megdicsérte Osváth Zsolti tányérját, ami szerinte nagyon jól sikerült. Percekkel később Zé viszont felhívta rá a figyelmét, hogy egy apróságot nem vett észre az ételben. A szóváltásnak végül Zsolti frappáns kontrája vetett véget.

Ezeket láttad már?