Gluténmentes
Laktózmentes
Vega
Hozzávalók
- 500 g friss kelbimbó
- olaj
- só, bors
- 500 g csiperkegomba
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek szójaszósz
- 70 g vörös áfonya
Hozzávalók
- 500 g friss kelbimbó
- olaj
- só, bors
- 500 g csiperkegomba
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek szójaszósz
- 70 g vörös áfonya
A kelbimbót elfelezzük, összekeverjük 2-3 evőkanál olajjal, sóval, borssal, tepsire tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Közben a gombát vékonyan felszeleteljük, és magas hőmérsékleten, száraz serpenyőben, több részletben lepirítjuk. Kiszedjük, majd ugyanabban a serpenyőben lepirítjuk a kétfajta hagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáöntjük a szójaszószt, és összeforgatjuk a kelbimbóval, a gombával és a vörös áfonyával.
Ha tetszett a pirított, vörös áfonyás kelbimbó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!