Hirdetés

Vaddisznópörkölt

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nagyon bölcs és mértéktartó döntést hoztatok” – Lakatos István a forgatás után már a következő lépésről beszélt a Tetőhűtés vállalkozóival

Miután Lakatos István – aki komoly energetikai portfólióval rendelkezik – befektetési ajánlatot tett a Tetőhűtés vállalkozóinak, a stúdión kívül szinte azonnal megkezdték az egyeztetést a jövőbeli tervekről.

Aranyhaj: íme Magyarország leghosszabb hajú kislánya

A világ leghosszabb hajú embere hat méterrel tartja a rekordot, a mi aranyhajunknak, a hatéves Málnának talán lehet esélye arra, hogy felnőtt korára utolérje a kínai hölgyet.

Hamarosan indul a verseny a 3 millió forintos álomfizetésért Balogh Leventénél

Hétfőn este indul az RTL vadonatúj üzleti reality műsora, az Álommeló, amelyben az ország 53. leggazdagabb embere, Balogh Levente elnöki asszisztenst keres magának havi bruttó 3 millió forintos álomfizetésért. Az álláskeresők minden nap újabb és újabb feladatokat és kihívásokat kapnak, az üzletember pedig a nap végén általában az irodában értékeli majd a teljesítményeket. 

Michael Flatley nélkül robog tovább a híres táncshow, Budapesten adott exkluzív interjút a Fókusznak az ír sztepptánc királya

Több mint 60 ország, legalább 1000 helyszín világszerte, 600 millió néző – a világ legsikeresebb táncshow-ja a Lord of the Dance, amelyet az ír származású Michael Flatley alkotott meg. A káprázatos előadás nemrég ünnepelte 25. jubileumát: ebből az alkalomból májusban felújítva visszatér öt magyar városba – de immár a kitalálója nélkül. Michael Flatley viszont a héten eljött népszerűsíteni a szülinapos show-t Budapestre és egyetlen tévéinterjúját a Fókusznak adta. 

Ez nem egy titkárnői pozíció – íme az első képkockák Balogh Levente műsorából

Az elnöki asszisztensi pozíció egy komoly állás, ahol nem lehet valaki csak közepesen jó. Az álommeló – premier április 3-án, hétfő este 20:40-kor az RTL-en. 

Időjárás 2023-03-30

5 és 10 fokra készülhetünk, erősen felhős az égbolt, de már éjfél után északnyugat felől elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet. Hidegfront érkezik térségünkbe, de ebből a felhőzetből sokfelé számolhatunk még éjszaka esővel, záporokkal, de még zivatar is lehetséges.

2023-ban is Házasodna a gazda! Elindult a jelentkezés az új évadba

Gazdák és gazdasszonyok, figyelem! A Házasodna a gazda következő évadára már lehet jelentkezni. Ha Ön mezőgazdaságból keresi a kenyerét, és úgy érzi, hogy Önnek is jár egy esély az igaz szerelemre, ne habozzon, jelentkezzen és hagyja, hogy egy traktor mögül előbukkanjon Ámor, és célba vegye a szívét a szerelem nyilával.

Éppen Balogh Levente jachtján pihentek az Adrián, amikor barátja felkérte a feladatra – ők lesznek az üzletember segítői az Álommelóban

Álomfizetés az álommelóért – hétfőn este indul az RTL vadonatúj üzleti realityműsora, amelyben az ország 53. leggazdagabb embere, Balogh Levente keresi elnöki asszisztensét. Egy éven át havi bruttó 3 millió forintos fizetés, középkategóriás céges autó, értékes telefon és laptop – ezt nyeri majd meg, aki sikerrel veszi az akadályokat a hat hétig tartó kiválasztás során. De kik segítenek a háttérből? 

Ezeket láttad már?