A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A rukkolapesztóhoz
- 2 marék rukkola
- 2 ek fenyőmag
- 3 - 4 ek olívaolaj
- 1 gerezd nagyobb fokhagyma
- só, bors
A csirkéhez
- 500 g csirkemellfilé
- 1 ág friss kakukkfű
- 1 db nagy zsályalevél
- 1 ág rozmaring (kisebb)
- 1 g ág tárkony (kisebb)
- só, bors
- kevés olaj
Az összeállításhoz
- 4 db füstölt grillsajt
- 4 db zsemle
- 1 - 2 db paradicsom
Életed legjobb csirkés sajtos grillszendvicse
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A rukkolapesztóhoz
- 2 marék rukkola
- 2 ek fenyőmag
- 3 - 4 ek olívaolaj
- 1 gerezd nagyobb fokhagyma
- só, bors
A csirkéhez
- 500 g csirkemellfilé
- 1 ág friss kakukkfű
- 1 db nagy zsályalevél
- 1 ág rozmaring (kisebb)
- 1 g ág tárkony (kisebb)
- só, bors
- kevés olaj
Az összeállításhoz
- 4 db füstölt grillsajt
- 4 db zsemle
- 1 - 2 db paradicsom
A pesztó hozzávalóit egy aprítógépbe rakjuk és jól lezúzzuk. A csirkemellekre rátépkedjük a friss fűszereket, kap egy adag sót és borsot, majd két sütőpapír között kicsit kilapítjuk egy nyújtófával. A csirkemelleket meglocsoljuk kevés olajjal, grillrácson megsütjük mindkét oldalukat, alufóliába csomagoljuk és félretesszük. A sajtokat is meggrillezzük a rácson, majd a zsemléket kettévágjuk és azokat is picit lepirítjuk. Már csak az összeállítás maradt hátra! A zsemlék alsó felére kenünk egy adag pesztót, erre jön egy darab csirkemell, a grillsajt, egy szelet paradicsom és beborítjuk őket a zsemle másik felével, aztán egy pohár bor mellett élvezzük a napsütést és a remek vacsorát!