Hirdetés
Instant

Hozzávalók

4
főre
+

A rukkolapesztóhoz

2 marék rukkola
2 ek fenyőmag
3 - 4 ek olívaolaj
1 gerezd nagyobb fokhagyma
só, bors

A csirkéhez

500 g csirkemellfilé
1 ág friss kakukkfű
1 db nagy zsályalevél
1 ág rozmaring (kisebb)
1 g ág tárkony (kisebb)
só, bors
kevés olaj

Az összeállításhoz

4 db füstölt grillsajt
4 db zsemle
1 - 2 db paradicsom
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Életed legjobb csirkés sajtos grillszendvicse

Ezt a szendót még akár egy kirándulás alkalmával is összedobhatjátok! Szükség lesz csirkemellre, pár darab remek füstölt grillsajtra, zsemlére, a rukkolapesztót pedig elkészíthetitek előtte és egy kis üvegben magatokkal vihetitek, de ha van egy kis mozsaratok, akár frissen is elkészíthetitek! A szendvics őrülten finom lesz, a grillsajt olvadozik majd benne, a csirkemell tele lesz finom, friss fűszerekkel! Mennyei!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A rukkolapesztóhoz

2 marék rukkola
2 ek fenyőmag
3 - 4 ek olívaolaj
1 gerezd nagyobb fokhagyma
só, bors

A csirkéhez

500 g csirkemellfilé
1 ág friss kakukkfű
1 db nagy zsályalevél
1 ág rozmaring (kisebb)
1 g ág tárkony (kisebb)
só, bors
kevés olaj

Az összeállításhoz

4 db füstölt grillsajt
4 db zsemle
1 - 2 db paradicsom
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés
Fotó: Szilágyi Nóri

A pesztó hozzávalóit egy aprítógépbe rakjuk és jól lezúzzuk. A csirkemellekre rátépkedjük a friss fűszereket, kap egy adag sót és borsot, majd két sütőpapír között kicsit kilapítjuk egy nyújtófával. A csirkemelleket meglocsoljuk kevés olajjal, grillrácson megsütjük mindkét oldalukat, alufóliába csomagoljuk és félretesszük. A sajtokat is meggrillezzük a rácson, majd a zsemléket kettévágjuk és azokat is picit lepirítjuk. Már csak az összeállítás maradt hátra! A zsemlék alsó felére kenünk egy adag pesztót, erre jön egy darab csirkemell, a grillsajt, egy szelet paradicsom és beborítjuk őket a zsemle másik felével, aztán egy pohár bor mellett élvezzük a napsütést és a remek vacsorát!

Fotó: Szilágyi Nóri
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások