A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- ½ szál sárgarépa (150 g/szál)
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- ½ ek méz
- 1 csipet chilipehely
- 70 g szeletelt bacon
- 1 db bagett (kb. 30 cm-es)
- 20 g bébispenót
- 40 g csemegeuborka
- 40 g majonéz
Maradékmentő bagettszendvics
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- ½ szál sárgarépa (150 g/szál)
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- ½ ek méz
- 1 csipet chilipehely
- 70 g szeletelt bacon
- 1 db bagett (kb. 30 cm-es)
- 20 g bébispenót
- 40 g csemegeuborka
- 40 g majonéz
A maradékmentő bagettszendvics elkészítéséhez először a répát és a fokhagymát kis lyukú reszelőn lereszeljük és megsózzuk, pár perc után kinyomkodjuk, leöntjük a levét, majd összekeverjük a mézzel és a chilipehellyel.
A baconszeleteket egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon ropogósra sütjük, majd a visszamaradt zsírban megpirítjuk a félbevágott bagettet is.
A megpirított bagett aljába pakolunk a répasaliból, erre jöhet pár levél spenót, majd a megpirított baconszeletek és a felszeletelt csemegeuborka. Nyomunk rá egy jó adag majonézt, és lezárjuk a bagett tetejével.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a maradékmentő bagettszendvics recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!