Hirdetés
Karácsonyi menü

Muffuletta

Hozzávalók

4
főre
+
2 db zsemle
125 g krémsajt
1 ek zöld pesztó
8 szelet főtt sonka
10 szelet téliszalámi
1 db paradicsom
8 szelet mozzarella
1 marék rukkola (nagy)
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Muffuletta

Ezt a szendvicset az olasz bevándorlók terjesztették el New Orleansban az 1900-as évek elején. Ha megesztek belőle egyet, tuti, hogy nem lesztek éhesek a vacsoráig!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
2 db zsemle
125 g krémsajt
1 ek zöld pesztó
8 szelet főtt sonka
10 szelet téliszalámi
1 db paradicsom
8 szelet mozzarella
1 marék rukkola (nagy)
Bevásárlólistához adom

A zsemléket elfelezzük. A krémsajtot kikeverjük a pesztóval. A zsemlék alsó részét megkenjük a szendvicskrémmel, rápakoljuk a sonkát, majd a téliszalámit, a mozzarellát, pár szelet paradicsomot és a rukkolát. És már ehetjük is 😀

Muffuletta

Ha tetszett a muffuletta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások