Hozzávalók
A zöldségekhez
- 1 db padlizsán (kisebb)
- 2 db cukkini (kisebb)
- 4 db portobello vagy csiperkegomba (nagyobb)
- olívaolaj
- só, bors
- szárított bazsalikom
Az összeállításhoz
- 4 db bagett (kisebb)
- 3 ek vaj
- 100 g vörös cheddar
- 2 db camembert sajt
- olívaolaj
Hozzávalók
A zöldségekhez
- 1 db padlizsán (kisebb)
- 2 db cukkini (kisebb)
- 4 db portobello vagy csiperkegomba (nagyobb)
- olívaolaj
- só, bors
- szárított bazsalikom
Az összeállításhoz
- 4 db bagett (kisebb)
- 3 ek vaj
- 100 g vörös cheddar
- 2 db camembert sajt
- olívaolaj
A zöldségeket vékonyabb szeletekre vágjuk, és olívaolajjal kikent grillserpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat. Mikor megpirultak, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk őket a bazsalikommal.
A bagetteket kettévágjuk, megkenjük őket vajjal, az alsó felükre rárakosgatjuk a zöldségeket, a szeletekre vágott, kétféle sajtot, végül rárakjuk a bagettek másik felét is. A szendvicsek tetejét lekenjük olívaolajjal (ropogósabb lesz és szebben fog pirulni tőle). Grillserpenyőben, kevés olajon megsütjük mindkét oldalukat úgy, hogy rárakunk egy nehezéket a szendvicsre (pl. lábast), hogy szépen össze tudjon sülni. Persze, ha van szendvicssütőnk, lényegesen könnyebb dolgunk lesz! 🙂
Ha tetszett a sült zöldséges-sajtos grillszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!