Hirdetés
Bespájzolva

Sült zöldséges-sajtos grillszendvics

Hozzávalók

4
főre
+

A zöldségekhez

1 db padlizsán (kisebb)
2 db cukkini (kisebb)
4 db portobello vagy csiperkegomba (nagyobb)
olívaolaj
só, bors
szárított bazsalikom

Az összeállításhoz

4 db bagett (kisebb)
3 ek vaj
100 g vörös cheddar
2 db camembert sajt
olívaolaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sült zöldséges-sajtos grillszendvics

Mondanám, hogy gyorsan megvan, de akkor hazudnék. Szóval a zöldségek grillezgetéséhez kell egy kis idő, de egy óránál semmiképp sem vesz el többet az egész szendvics összeállítása, az elejétől a végéig. Az pedig szerintem elég baráti. :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A zöldségekhez

1 db padlizsán (kisebb)
2 db cukkini (kisebb)
4 db portobello vagy csiperkegomba (nagyobb)
olívaolaj
só, bors
szárított bazsalikom

Az összeállításhoz

4 db bagett (kisebb)
3 ek vaj
100 g vörös cheddar
2 db camembert sajt
olívaolaj
Bevásárlólistához adom

A zöldségeket vékonyabb szeletekre vágjuk, és olívaolajjal kikent grillserpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat. Mikor megpirultak, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk őket a bazsalikommal.

A bagetteket kettévágjuk, megkenjük őket vajjal, az alsó felükre rárakosgatjuk a zöldségeket, a szeletekre vágott, kétféle sajtot, végül rárakjuk a bagettek másik felét is. A szendvicsek tetejét lekenjük olívaolajjal (ropogósabb lesz és szebben fog pirulni tőle). Grillserpenyőben, kevés olajon megsütjük mindkét oldalukat úgy, hogy rárakunk egy nehezéket a szendvicsre (pl. lábast), hogy szépen össze tudjon sülni. Persze, ha van szendvicssütőnk, lényegesen könnyebb dolgunk lesz! 🙂

Sült zöldséges-sajtos grillszendvics

Ha tetszett a sült zöldséges-sajtos grillszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások