Hirdetés

Alfredo csirke: a legfinomabb tejszínes tészta

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
250 g tagliatelle
500 g csirkemell
300 ml tejszín
50 g parmezán
só, bors
3 ek olívaolaj
4 gerezd fokhagyma
1 kis csokor friss petrezselyem
Hirdetés

Alfredo csirke: a legfinomabb tejszínes tészta

Tudom-tudom, ez egy újabb olasz tészta, de nincs mit tenni, a szerkesztőségben (és amúgy) is, IMÁDJUK az olasz pastát. :D Mint ahogy nálunk is vannak alap receptek, pl. káposztás, grízes, krumplis stb. az olaszoknál is, ilyen ez a tejszínes csirkés tagliatelle. Szuper egyszerű, úgyhogy nyugodtan próbáljátok ki :D
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
250 g tagliatelle
500 g csirkemell
300 ml tejszín
50 g parmezán
só, bors
3 ek olívaolaj
4 gerezd fokhagyma
1 kis csokor friss petrezselyem

A tésztát sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük. Egy serpenyőben az olívaolajon megpirítjuk a felszeletelt, sózott, borsozott csirkemellet és kivesszük. A visszamaradt zsiradékba belenyomjuk a fokhagymákat, elkeverjük, felöntjük a tejszínnel és lassú tűzön felforraljuk. Közben belereszeljük a parmezánt is és amikor már szép mártássá állt össze, akkor adjuk hozzá a tésztát és a felaprított petrezselymet. A sült csirkemellel tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások