A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 2 ek napraforgó-étolaj
- 200 g kockázott bacon
- 1 fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 1 l tej
- 260 g csuszatészta
- só, bors
- 150 ml tejföl
- 300 g zsírszegény tehéntúró
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 2 ek napraforgó-étolaj
- 200 g kockázott bacon
- 1 fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 1 l tej
- 260 g csuszatészta
- só, bors
- 150 ml tejföl
- 300 g zsírszegény tehéntúró
Így készül az egylábasos túrós csusza.
Az egylábasos túrós csusza elkészítéséhez egy lábasban olajat hevítünk, lepirítjuk benne a bacont, és mikor már aranybarna, kiszedjük a negyedét, amit félreteszünk a tálaláshoz. A maradékhoz hozzádobjuk a finomra vágott vöröshagymát, 1-2 perc alatt lepirítjuk, felöntjük a tejjel, majd felforraljuk az alapunkat.
Amikor már forr, beledobjuk a tésztát, és 7-8 perc alatt készre főzzük. Alaposan sózzuk, borsozzuk, és hogy krémesebb legyen, hozzáadjuk a tejfölt. Tálalás előtt belekeverjük a túrót is, végül pedig megszórjuk a félretett baconkockákkal.
- Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett az egylábasos túrós csusza receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!