Hirdetés

Szupergyors vacsora: cukkinis tészta krémes mascarpone mártással

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

November 27-én tér vissza A Séf meg a többiek

A rajongók visszajelzései előtt meghajolva nagyobb adagokban várja régi és új nézőit a saját gyártású szitkom. A tavasszal vetített tíz epizódból felzárkóztató maraton lesz. 

Egyre több férfi hord szoknyát

Manapság egyre több férfi dönt a szoknya mellett, amit a társadalom többsége negatív megjegyzéssel illet, de ez nem mindig volt így. A történelem során többször is előfordult, hogy mindkét nem szoknyát viselt, sőt, az ősi egyiptomiaknál a férfiak húzták a rövidebbet, már ha szoknyáról volt szó. A férfiasságot az Ókori Rómában sem a ruhadarab határozta meg. A háború istene, aki nőiesnek egyáltalán nem mondható, szintén pörgős alsóba bújt, de a tóga és a tunika is megnyerő külsőt adott a férfiaknak.

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 

„Ezt most nagyon elszúrtam” – A síró Ripli Zsuzsit Rácz Jenő próbálta megnyugtatni

A színésznőnek komoly elvárásai vannak magával szemben, amik a séfek szerint sokszor hátráltatják. Amikor Jenő erre felhívta a figyelmét, Zsuzsinál eltörött a mécses.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Ezeket láttad már?