Hirdetés

Tonhalas-spenótos spagetti vörös pesztóval

Hozzávalók

2
főre
+
160 g fagyasztott spenót
240 g spagetti
4 ek olívaolaj
1 fej hagyma (kisebb)
2 gerezd fokhagyma
só, bors
3 ek vörös pesztó
2 db tonhalkonzerv
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tonhalas-spenótos spagetti vörös pesztóval

Gyors, egészséges, nincsenek agyonfőzve az alapanyagok, szóval nagyon szuper recept ez! Pikk-pakk vacsorához vagy ebédhez tökéletes lesz, és gyanítom, a spájzban és a fagyasztóban mindent megtaláltok majd hozzá. ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
83
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
160 g fagyasztott spenót
240 g spagetti
4 ek olívaolaj
1 fej hagyma (kisebb)
2 gerezd fokhagyma
só, bors
3 ek vörös pesztó
2 db tonhalkonzerv
Bevásárlólistához adom

A spenótot kivesszük a fagyasztóból, hagyjuk kiengedni, majd jól kinyomkodjuk. A tésztát bő, sós, forrásban lévő vízbe dobjuk, és al dentére főzzük.

Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, majd üvegesre pirítjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a spenótot, sózzuk, borsozzuk, átkeverjük, és beleforgatjuk a tésztát. Rárakjuk a vörös pesztót és a tonhalat, keverünk rajta egyet, és már ehetjük is!

Tonhalas-spenótos spagetti vörös pesztóval

Ha tetszett a tonhalas-spenótos spagetti vörös pesztóval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások