Hozzávalók
- 160 g fagyasztott spenót
- 240 g spagetti
- 4 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 3 ek vörös pesztó
- 2 db tonhalkonzerv
Hozzávalók
- 160 g fagyasztott spenót
- 240 g spagetti
- 4 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 3 ek vörös pesztó
- 2 db tonhalkonzerv
A spenótot kivesszük a fagyasztóból, hagyjuk kiengedni, majd jól kinyomkodjuk. A tésztát bő, sós, forrásban lévő vízbe dobjuk, és al dentére főzzük.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, majd üvegesre pirítjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a spenótot, sózzuk, borsozzuk, átkeverjük, és beleforgatjuk a tésztát. Rárakjuk a vörös pesztót és a tonhalat, keverünk rajta egyet, és már ehetjük is!
Ha tetszett a tonhalas-spenótos spagetti vörös pesztóval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!