Hozzávalók
- 250 g mascaporne
- 250 g krémsajt
- 2 gerezd fokhagyma lereszelve
- 3 db tojás
- só, bors
- 10 szem koktélparadicsom
- friss bazsalikom a díszítéshez
- 100 g sós keksz
- 80 g olvasztott vaj
Hozzávalók
- 250 g mascaporne
- 250 g krémsajt
- 2 gerezd fokhagyma lereszelve
- 3 db tojás
- só, bors
- 10 szem koktélparadicsom
- friss bazsalikom a díszítéshez
- 100 g sós keksz
- 80 g olvasztott vaj
A kekszet egy aprítógépben lezúzzuk és összekeverjük a vajjal. A sütőpapírral kibélelt formába nyomkodjuk, és berakjuk az előmelegített 180 fokos sütőbe 10 percre.
Közben összekeverjük egy tálban a mascarponét, a krémsajtot, a fokhagymát, a tojásokat, és sózzuk, borsozzuk.
Kivesszük a sütőből a kekszalapot, beleöntjük a krémet, és visszarakjuk fél órára. Felszeleteljük a koktélparadicsomot, és ha letelt az idő, ezt is rápakoljuk a sajttortára. További 35-40 percet sütjük.
Ha kész, hagyjuk kihűlni, majd felszeletelve, friss bazsalikommal tálaljuk.
Ha tetszett a caprese cheesecake receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!