Hirdetés
Karácsonyi menü

Caprese cheesecake - OMG!

Hozzávalók

1
db 18 cm-es tortaformához
+
250 g mascaporne
250 g krémsajt
2 gerezd fokhagyma lereszelve
3 db tojás
só, bors
10 szem koktélparadicsom
friss bazsalikom a díszítéshez
100 g sós keksz
80 g olvasztott vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Caprese cheesecake - OMG!

Ennek a „tortának” durván sült sajt íze van, amitől zseniális. Nem kell megijedni, nem lesz fura, hogy sós, és a friss bazsalikom nagyon jól passzol hozzá a végén. Vacsinak egy friss salival tökéletes!
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hirdetés

Hozzávalók

1
db 18 cm-es tortaformához
+
250 g mascaporne
250 g krémsajt
2 gerezd fokhagyma lereszelve
3 db tojás
só, bors
10 szem koktélparadicsom
friss bazsalikom a díszítéshez
100 g sós keksz
80 g olvasztott vaj
Bevásárlólistához adom

A kekszet egy aprítógépben lezúzzuk és összekeverjük a vajjal. A sütőpapírral kibélelt formába nyomkodjuk, és berakjuk az előmelegített 180 fokos sütőbe 10 percre. 

Közben összekeverjük egy tálban a mascarponét, a krémsajtot, a fokhagymát, a tojásokat, és sózzuk, borsozzuk. 

Kivesszük a sütőből a kekszalapot, beleöntjük a krémet, és visszarakjuk fél órára. Felszeleteljük a koktélparadicsomot, és ha letelt az idő, ezt is rápakoljuk a sajttortára. További 35-40 percet sütjük. 

Ha kész, hagyjuk kihűlni, majd felszeletelve, friss bazsalikommal tálaljuk.

Caprese cheesecake tálalása

Ha tetszett a caprese cheesecake receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások