Hozzávalók
2
- 250 g spagetti
- só, bors
- 500 g barna csiperke gomba
- 2 tk keményítő
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 tk kakukkfű
- 3 ek Worcester szósz
- 50 g panko morzsa
- 1 db tojás
- 2 ek olívaolaj
A pesztóhoz
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 30 g pirított mandula
- 50 g parmezán
- só, bors
- 150 ml olívaolaj
Pesztós spagetti vega gombócokkal
Ha azt mondom, hogy sikerült megcsinálni a tökéletes vega “húsgolyót”, akkor nem hazudok. :P És, a legjobb az egészben, hogy Reni, aki köztudottan egyáltalán nem gomba-rajongó, elégedetten nyugtázta, hogy ennek márpedig egyáltalán nincs is gomba íze, úgyhogy tényleg rendben van! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hozzávalók
2
- 250 g spagetti
- só, bors
- 500 g barna csiperke gomba
- 2 tk keményítő
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 tk kakukkfű
- 3 ek Worcester szósz
- 50 g panko morzsa
- 1 db tojás
- 2 ek olívaolaj
A pesztóhoz
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 30 g pirított mandula
- 50 g parmezán
- só, bors
- 150 ml olívaolaj
Hozzászólások