Hozzávalók
- 150 g kukoricadara
- 300 ml víz
- 200 ml tej
- 3 fej hagyma
- só, bors
- majoranna
- pirospaprika
- 50 g vaj
- 25 g reszelt sajt
Hozzávalók
- 150 g kukoricadara
- 300 ml víz
- 200 ml tej
- 3 fej hagyma
- só, bors
- majoranna
- pirospaprika
- 50 g vaj
- 25 g reszelt sajt
A kukoricadarából a vízzel és a tejjel állandó keverés mellett puliszkát főzünk, ez nagyjából 20-25 perc alatt lesz kész. Vajon megpirítjuk a felvágott hagymát, majd nagyon kevés víz hozzáadásával megpároljuk. Só, bors, majoranna és pirospaprika mehet rá. Egy sütőtálat kivajazunk és beletesszük a pirított hagyma felét. Olvasztott vajba mártott kanállal a puliszkát a sütőtálba szaggatjuk. A tetejére mehet a hagyma másik fele és a reszelt sajt. Irány a sütő. 170 fok, 15 perc.