Hozzávalók
- 1 db zellergumó
- só
- bő olaj a sütéshez
A bundázáshoz
- 3 db tojás
- só, bors
- liszt
- panko morzsa
A mártogatóshoz
- 5 ek majonéz
- 3 ek édes chili szósz
- 1 csipet bors
Hozzávalók
- 1 db zellergumó
- só
- bő olaj a sütéshez
A bundázáshoz
- 3 db tojás
- só, bors
- liszt
- panko morzsa
A mártogatóshoz
- 5 ek majonéz
- 3 ek édes chili szósz
- 1 csipet bors
A zellert megpucoljuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és sós, lobogó vízbe dobjuk 3 percre. Leszűrjük és hagyjuk kihűlni. Ezután a hagyományos módon bepanírozzuk: a tojást felverjük egy kevés sóval, borssal, majd először a lisztbe forgatjuk a zellert, utána a tojásba, végül a morzsába. Közepes hőmérsékleten aranybarnára sütjük, kiszedjük, és 1-2 perc elteltével megszórjuk egy csipet sóval. A mártogatóshoz összekeverjük a hozzávalókat, és ezzel tálaljuk a zellert.
Ha tetszett a rántott zeller chilis majonézzel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!