Hozzávalók
- 1 csokor medvehagyma
- 250 g krémsajt
- 150 g puha vaj
- só, bors
- 0.25 db citrom reszelt héja
- 2 gerezd fokhagyma
Hozzávalók
- 1 csokor medvehagyma
- 250 g krémsajt
- 150 g puha vaj
- só, bors
- 0.25 db citrom reszelt héja
- 2 gerezd fokhagyma
A medvehagymás sajtkrémhez a medvehagymát kisebb darabokra tépkedjük, és beledobjuk egy késes aprítóba. Hozzáadjuk a krémsajtot, a puha vajat, sózzuk, borsozzuk, belereszelünk kevés citromhéjat, és hozzádobjuk a 2 gerezd fokhagymát.
Alaposan lezúzzuk, hogy halványzöld sajtkrémet kapjunk, majd kis edénykébe simítjuk, és berakjuk dermedésig a hűtőbe.
Ha tetszett a medvehagymás sajtkrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!