Hirdetés

Medvehagymás sajtkrém

Hozzávalók

1
adag
+
1 csokor medvehagyma
250 g krémsajt
150 g puha vaj
só, bors
0.25 db citrom reszelt héja
2 gerezd fokhagyma
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Medvehagymás sajtkrém

Szerintem néha a legjobb reggeli –vagy akár vacsora is – a friss kenyér egy jó krémsajttal, pár felvágottal és zöldségekkel. Na most, ha már medvehagymaszezon van, akkor pedig turbózzuk fel az alap krémsajtunkat ezzel a zöldfűszerrel.
Kipróbáltam, jóóó lett!
14
Hirdetés

Hozzávalók

1
adag
+
1 csokor medvehagyma
250 g krémsajt
150 g puha vaj
só, bors
0.25 db citrom reszelt héja
2 gerezd fokhagyma
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A medvehagymás sajtkrémhez a medvehagymát kisebb darabokra tépkedjük, és beledobjuk egy késes aprítóba. Hozzáadjuk a krémsajtot, a puha vajat, sózzuk, borsozzuk, belereszelünk kevés citromhéjat, és hozzádobjuk a 2 gerezd fokhagymát.

Alaposan lezúzzuk, hogy halványzöld sajtkrémet kapjunk, majd kis edénykébe simítjuk, és berakjuk dermedésig a hűtőbe.

Medvehagymás sajtkrém

Ha tetszett a medvehagymás sajtkrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek a medvehagymás receptek is érdekelhetnek a Street Kitchen oldaláról:

Medvehagymás majonéz

Medvehagymás grissini

Olasz húsgombócleves medvehagymával

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások