Hozzávalók
- 1 db tojássárgája
- só, bors
- 1 tk dijoni mustár
- 1 tk citromlé
- 200 ml repceolaj
- 1 csokor friss medvehagyma
Hozzávalók
- 1 db tojássárgája
- só, bors
- 1 tk dijoni mustár
- 1 tk citromlé
- 200 ml repceolaj
- 1 csokor friss medvehagyma
A tojássárgáját egy vékony, magas falú edénybe tesszük, majd hozzáadjuk a sót, a borsot, a mustárt és a citromlevet. Hozzáöntjük az olaj negyedét, közben egy botmixerrel krémesítjük. Belerakjuk az apróra vágott medvehagymát, és folyamatos krémesítés mellett, hozzácsorgatjuk az olajat. Botmixer helyett ezt egy turmixban is megcsinálhatjuk. És kész is.
Ha tetszett a medvehagymás majonéz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!