Hirdetés
Karácsonyi menü

Bazsalikomos tormakrém

Hozzávalók

1
adaghoz
+
2 szál friss, egész torma
1 csokor friss bazsalikom, a szárával együtt
5 ek majonéz
1 db citrom
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Bazsalikomos tormakrém

A jó öreg majonézes torma házi verziója, amit egy kis bazsalikommal dobtam fel. Sokkal jobb, mint a bolti! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

1
adaghoz
+
2 szál friss, egész torma
1 csokor friss bazsalikom, a szárával együtt
5 ek majonéz
1 db citrom
só, bors
Bevásárlólistához adom

A tormákat lereszeljük, belerakjuk egy tálba, felengedjük hideg vízzel, belefacsarjuk fél citrom levét és 3-4 percig hagyjuk benne állni. Ezután leszűrjük és belerakjuk egy tálba. Összekeverjük a majonézzel, felaprított friss bazsalikommal, 1 teáskanál citromlével, sózzuk, borsozzuk és kész is. Sült/főtt húsok mellé, sült krumplihoz tökéletes mártogatós.

Ha tetszett a bazsalikomos tormakrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások