Hirdetés

Sárgabaracklekvár

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a régóta várt új évad premier epizódjait kizárólag a streaming-szolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként. 

Balogh Levente: Nem bajt menteni jön az elnöki asszisztens, hanem egy kicsit megnövelni az én szürkeállomány-kapacitásomat

Balogh Levente elárulta, hogy miért van szüksége elnöki asszisztensre, és milyen feladatok várnak a jövőben a kiválasztottra, aki tárgyalásokon is képviseli majd az üzletembert.

L.L Junior megtörten nyilatkozott a Fókusznak: semmilyen ítélet sem hozza már vissza Dávidkát

Senki sem bűnös Dávidka háláláért – ez derült ki szerdán az utolsó bírósági tárgyaláson. L.L Junior kisfiát több mint három éve gázolta halálra egy autó. A kisfiú az anyuka barátnőjének a kezéből húzta ki magát, hogy bátyja után rohanhasson, amikor halálra gázolta egy autó.  A tragikus balesettel kapcsolatban először az édesanyát, később annak barátnőjét gyanúsították, de ma végleg pont került az ügy végére. Az édesapát, L.L. Juniort a Fókusznak telefonon sikerült elérnie.

Itt minden álmod valóra válhat – jelentkezz a Tippelj és vidd el! műsorába

Jelentkezz játékosnak az rtl.hu oldalán a világ egyik legnépszerűbb vetélkedőjébe, ahonnan értékes nyereményeket vihetsz haza!

A munkásszállóról is mennie kellett, emberhez nem méltó körülmények között él Beat, a Fekete Vonat tagja

Meghökkentő interjút adott a Fókusznak a Fekete Vonat formáció egyik tagja. Beat három hónappal a telt házas Aréna koncert után már hajléktalan lenne, ha barátai nem segítenének rajta. Eddig egy munkásszállón élt, de onnan mennie kellett, ismerősei fogadták be. Azt mondta, nem emberhez méltó körülmények között él, a zenekar tagjaival pedig egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. L. L. Juniornak egy odamondós rapdalban üzent. 

Moldován András: Ti a meleg vizet találtátok föl, és csodálkoztok, hogy nem veszik

A Cápa szerint már világszerte elterjedt volna a vállalkozók ötlete, ha igazán jó lenne, ráadásul Moldován András azt is furcsállja, hogy az amerikaiaknak és a japánoknak ez még nem jutott eszébe. Balogh Levente szerint azonban volt már arra példa a történelemben, hogy magyar ember talált fel valamit. További részletek a Cápák között vasárnap esti részében 19 órától az RTL-en.

„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészei

A Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Gianni Annoninak nem volt túl jó benyomása a magyar konyháról még egyetemistaként – külföldieken teszteltünk bizarr magyar fogásokat

A mákos gubát imádják, de a kocsonyától és a töpörtyűtől elrohannak a Budapestre érkező külföldiek. Nem volt ez másképp Giannival sem, amikor 1994-ben Magyarországra érkezett egyetemistaként.  A videóból az is kiderül, hogy A konyhafőnök zsűrije szerint mik a legfurcsább, legérthetetlenebb magyar ételek.

Ezeket láttad már?