Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: Fördős Zé állást ajánl A Konyhafőnök versenyzőjének?

Sárközi Ákos újabb „egyszerű” ételt villant a középdöntősöknek, miközben zsűritársaival a kóstoláson újra szigorú kritikákat szórnak az elkészült ételek láttán. A kemény megmérettetések mellett viszont egy valaki lehet, hogy állásajánlatot kap Zétől. A Konyhafőnök pénteken 20:00-kor folytatódik az RTL-en.

Szeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re!  A The Voice ikonikus székeit hamarosan elfoglalják a coachok: Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel.

Curtis „boratos fürdőruhában” érkezik a The Voice Válogatójára?

„Jajj, de jó a melegítő!” – lelkendezett Curtis, amikor megpillantotta Istenes Bence szettjét. A rapper elárulta, hogy imádja ezt a ruhadarabot hordani, bár édesanyja sosem nézte jó szemmel. A coachok sem hagyhatták szó nélkül Curtis mondatait, aminek rendkívüli végkimenetele lett.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Ez varázslat!” – Curtist lenyűgözte Szabó Roland produkciója

Szabó Roland László dalát Curtis úgy bulizta végig, mintha koncerten lenne, de végig izgult, hogy nehogy a többi coach is megforduljon. Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóri is örült, hogy Roland Curtis versenyzőjeként jutott tovább a The Voice-ban. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót! 

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Ezeket láttad már?